Οι νιφάδες κριθαριού παράγονται από το κριθάρι, το οποίο είναι από τους αρχαιότερους δημητριακούς καρπούς που καλλιεργήθηκαν από τον άνθρωπο. Είναι πολύ θρεπτικές και πλούσιες σε πολύτιμα συστατικά όπως φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία και αποτελεί τροφή που συμβάλλει στη διατήρηση της συνολικής υγείας του οργανισμού. Επιπλέον, περιέχουν πολύ ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, και πολλές βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Μπορείτε να τις συμπεριλάβεται στο πρωινό σας με γιαούρτι ή να τις συνδυάζεται με ένα ρόφημα της αρεσκείας σας, όπως ρόφημα αμυγδάλου και καρύδας. Προτιμούνται από άτομα με στομαχικές και εντερικές διαταραχές.

Διατροφικά στοιχεία αναά 100 γρ
Ενέργεια : 1481 kj / 354 kcal Λιπαρά : 2,3 γρ Κορεσμένα λίπη : 0,5 γρ
Υδατάνθρακες : 73 γρ Φυτ.Ινες : 17 γρ Σάκχαρα : 0.8 γρ Πρωτεΐνες : 12 γρ Νάτριο : 0,02 γρ