ΤΣΑΤΝΕΫ ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ και PUL BIBER
Ένα γλυκόξινο συνοδευτικό για ψητά λεύκα και σκούρα κρέατα, αλλά και σαν ντιπ για λαχανικά, τυριά και κριτσίνια, στα σάντουιτς, σαν ορεκτικό ή σαν κλείσιμο γεύματος ,σε dressing σαλάτας – μαζί με γιαούρτι, λάδι, ξύδι, αλάτι περιχύνετε σαλάτα από λάχανο ή κινέζικο λάχανο ή iceberg . Αν την αραιώσετε λίγο με νερό, μπορεί να συνοδέψει τα spring rolls αλλά και να κάνει τέλειο glaze στο τελείωμα ψητού κρέατος.

SWEET & SOUR CHUTNEY WITH FLORIN PIPER and PUL BIBER
A sweetcorn accompaniment for roasted poplar and dark meats, but also as a dice for vegetables, cheeses and breadcrumbs, in sandwiches, as an appetizer or as a meal closet, in dressing salad – along with yoghurt, olive oil, vinegar, salt salad of cabbage or Chinese cabbage or iceberg. If you dilute it a little with water, it can accompany the spring rolls and make perfect glaze on the roast meat finish.