ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
Πλούσια σε γεύση και ιδιαίτερη σε χρώμα.
Ένα απόλυτα μεσογειακό προϊόν (το λεμόνι) με ένα αντίστοιχα κλασσικό ασιατικό υλικό (το τζίντζερ), δημιουργεί ένα αποτέλεσμα ταιριαστό τόσο με κλασσικές ελληνικές γεύσεις (ψητά σούβλας ή ψησταριάς), όσο και με λιπαρά ψάρια ή τυριά. Είναι καταπληκτική για μαρινάρισμα κρεάτων, αραιωμένη με νερό ή σάλτσα σόγιας πριν το ψήσιμο. Αλείφοντας φιλέτο σολομού και ψήνοντας στο γκριλ. Κάνει μια κρούστα που συνδυάζετε τέλεια με την λιπαρότητα του ψαριού. Δοκιμάστε την σε πράσινη σαλάτα με αλλαντικά και dressing από μαρμελάδα λεμόνι, μουστάρδα και ελαιόλαδο .
Σε Κέικ λεμονιού, σε cocktails. Επίσης ιδιαίτερα γευστική με καπνιστό τυρί.

MARMALADE LEMON WITH CREAMED JUICE
Rich in flavor and special in color.
A perfectly Mediterranean product (lemon) with a corresponding classical Asian material (ginger) creates a result that matches both classic Greek dishes (roast spit or barbecue) and oily fish or cheeses. It is great for marinating meat, with water or soy sauce before baking. Leaving salmon fillet and grilling on the grill. It makes a crust that perfectly blends with the oiliness of the fish. Try it in a green salad with sausages and lemon jam, mustard and olive oil candy.
In lemon cake, in cocktails. Also very tasty with smoked cheese.