Αλεύρι πλούσιο σε φυτικές ίνες από καθαρή ίνα μπαμπού, με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Οι βλαστοί μπαμπού από τους οποίους προέρχεται το αλεύρι, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και ανόργανα άλατα, ενώ έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος και ζάχαρη. Είναι ιδανικό για διατροφή ΚΕΤΟ ΝΤΟΥΚΑΝ και κατάλληλο για διαβητικούς, αθλητές και άτομα που κάνουν δίαιτα. Είναι άγευστο και δεν περιέχει υδατάνθρακες, αφού περιέχει μόνο φυτικές ίνες.
Χρήση: έχει λεπτή υφή, δεν κολλάει στο ψήσιμο είναι ιδανικό για παρασκευή πίτσας και μπορείτε να το προσθέσετε σε αρτοσκευάσματα όπως κέικ, καθώς και στην ζύμη ψωμιού.
Προσθέτοντάς το σε κέικ και ζύμη ψωμιού δίνει τραγανή γεύση.